A una victòria de fer històr1a!

Una nova victòria permet a l’equip de futbol sala gairebé acariciar el títol que l’acreditarà com a campió de lliga.

Després de demostrar com de regular està sent aquest equip dirigit per Traveria i Rota, el passat dissabte dia 27 d’Abril van desplaçar-se a la pista del Navàs, rival que va posar les coses molt difícil a la primera volta. Amb l’afegit de quatre absències notables, els blaugranes anaven sota mínims, és per això que van comptar amb l’ajuda d’una nova incorporació, qui ja havia fet disfrutar a l’afició pradenca ara ja fa uns anys…

Així doncs, amb sis jugadors de la plantilla i el fitxatge de Francesc Besora, els nostres van derrotar al conjunt bagenc, fent una primera part molt sòlida en defensa i encaixant quatre gols a la porteria contrària, portant les regnes del partit i sense deixar opció al rival. A la represa van ser vint minuts d’impàs, ja que les forces començaven a minvar i el Navàs no mostrava gaire inquietud.

Finalment el Prats va tancar l’electrònic amb un 2-6 a favor i el situa a tan sols dos punts del títol matemàticament.

Els golejadors d’aquesta setmana van ser: Francesc Besora (2), Ruben Besoy (2), Guillem Borralleras i Roger Soler.

El Pradenc baixa dues marxes des de l’ “alirón”

El ritme intractable del Pradenc s’ha vist trencat després d’haver-se proclamat campions de lliga. Amb el d’aquesta setmana ja van tres empats consecutius, que injustament desmereixen sensiblement la immensa temporada que estan protagonitzant. Tot i aquesta petita mala ratxa que arrossega el Pradenc, els permet anar sumant de mica en mica per, d’aquí a dues setmanes, tancar una temporada que la podem catalogar d’històrica.

Aquest cap de setmana els nostres van deixar escapar dos punts del municipal amb l’empat contra el Taradell. Els osonencs es van avançar per partida doble a la primera part, tot i que els de casa van tenir vàries arribades a porteria. A la represa, el joc va ser del Pradenc i entre Gerard Roca al minut 54 i David Berengueres al 90 van aconseguir salvar un punt.