El futbol sala fa un pas de gegant en la seva lluita pel títol!

FOTO FUTSAL

Vibrant, emocionant i decisiu el partit que es va disputar el passat 13 d’Abril al pavelló de Prats de Lluçanès. En aquest matx l’equip de futbol sala s’hi jugava més que tres punts. Després de caure derrotat a la vint-i-unena jornada, l’esportiu Gonzàlez-Serra, màxim perseguidor, tenia l’oportunitat de situar-se a tan sols dos punts del líder, el Prats. Tota la prèvia apuntava a un partit trepidant i complicat, i l’ocasió no va perdonar. Es va viure una gran tarda de futbol sala, segurament la millor d’aquests últims tres anys. A l’inici del partit el Prats va sortir amb més convicció que els egarencs, i al minut vuit, ja guanyaven per 2-0. Instants després van ser els visitants qui escurçaven distàncies, però finalment van tornar a ser els de casa que van aconseguir marxar al descans amb un favorable 3-1.

A la represa les tornes van canviar, i va ser els visitants qui van aconseguir portar les regnes del partit. Aprofitant el joc poc fluid dels locals, els vallesans van tornar a reduir distàncies posant un ajustat 3-2 al marcador, però una ràpida reacció dels blaugranes va encarrilar els tres punts situant-se dos gols per sobre. A falta de cinc minuts pel final els visitant van treure el porter jugador, fet que els va beneficiar amb un gol, però que no els va servir de res.

Finalment, el Prats va tancar el marcador amb un 4-3 que els permet posicionar-se a vuit punts del segon classificat a falta de 12 per disputar.

Els golejadors d’aquesta jornada van ser: Guille Borralleras (2), Isaac Basagaña i Ruben Besoy.