El Pradenc, a punt de fer història!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”1.8em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Cop dur i immerescut per l’equip de futbol sala

Cap de setmana d’alts i baixos a nivell esportiu pel que fa els equips de futbol i futbol sala. Quan tant sols falta una jornada per acabar la lliga ambdós equips s’ho juguen tot, en el cas del Pradenc cal esperar dues derrotes del Seva i assegurar la victòria contra la Garriga per poder assegurar la permanència a la tercera catalana i per part del futbol sala, una victòria al camp del campió de lliga, el Castellterçol, li valdria per assegurar-se la tercera posició, que està per veure si li valdria per ascendir de categoria o no.

L'equip després de la victòria que els permet somiar amb la permanència. Foto: Twitter FC Pradenc
L’equip després de la victòria que els permet somiar amb la permanència. Foto: Twitter FC Pradenc

Comencem doncs amb el Pradenc, que va aconseguir encadenar la quarta victòria consecutiva al camp del St. Vicenç de Torelló gràcies a un únic gol de Gerard Vilarmau al minut vint-i-tres de la primera part. Vam tornar a veure un Pradenc molt lluitador, amb ganes d’aconseguir allò impensable fa cosa d’un mes. Els blaugrana van disposar de vàries ocasions per ampliar l’avantatge, inclús Aleix Muntadas, un dels jugadors que està més “on fire” va fallar un llançament des dels onze metres. Malgrat tot, els de casa van aconseguir endur-se els tres punts i tornar a posar al Seva amb un nou compromís

En el partit del futbol sala que es jugava al pavelló municipal de Prats, es va viure un final surrealista, injust i decisiu. L’equip local es veia les cares amb el “Barri Can Calet”, segon classificat, de manera que una victòria local permetia tornar a posar-se com a segon classificat. El matx va començar amb una primera part plena d’ocasions pels blaugranes, que no aconseguien aprofitar, però es valien d’una defensa fortíssima que no deixava generar gaire perill a l’equip vallesà. A la represa, Oriol Sanjuan va aconseguir l’1-0 després d’una jugada un pèl enrevessada. Els jugadors de Traveria van continuar defensant la seva porteria amb cos i ànima. A falta de dos segons pel final, el porter visitant va llençar la pilota des de la seva àrea amb la gran fortuna de que piqués al travesser i al porter local posteriorment, acabant amb la bola dins la porteria; un final negre que no reflecteix gens el partit que es va viure.