Membrado és segon al 50è Ral·li Osona

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”1.8em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

02MEMOsona4118
Membrado-Vilamala en un moment de la cursa / F: FOTOESPORT.COM

La 50ena edició del ral·li d’Osona va tornar a omplir el territori de motor, ambient i esperit competitiu, amb un total de 468 quilòmetres que van recórrer tota la comarca, i dels quals se’n van cronometrar 127. En aquesta edició especial, l’olostenc Josep Ma Membrado i el seu copilot Jordi Vilamala, al capdavant del Ford Fiesta R5, van aconseguir la segona posició, en una edició en la qual el pilot olostenc va tornar a competir després de quatre mesos d’inactivitat, i ho va fer complint amb el seu objectiu i aconseguint entrar al podi del ral·li osonenc.

Ja des de la primera etapa de la competició, Orriols i Pujolar es van col·locar al capdavant de la classificació, mentre que Membrado i Vilamala van protagonitzar una trepidant lluita per la segona posició amb Domènech i Coronado. Al finalitzar la primera etapa, Orriols liderava la graella, mentre que només dos segons separaven Membrado i Domènech i, per tant, l’última etapa seria la decisiva: estava en joc el segon esglaó del podi de la competició.

Casamiquela, els revolts de l’antiga carretera de Vic a Olost o la Trona, van ser alguns dels escenaris del Lluçanès que formaven part del recorregut del ral·li. En la segona i decisiva etapa, Membrado es va ratificar en la segona posició de la classificació, destacant en els diferents parcials i allunyant-se de Domènech. Al finalitzar l’etapa, el WRC d’Albert Orriols es va proclamar campió de la prova, i es va treure l’espina que encara tenia clavada, després de l’accident de l’any anterior que li va impedir pujar al podi. A només 18 segons del primer classificat hi va quedar el pilot olostenc Membrado, que havia mantingut la distància aconseguida durant la primera etapa amb Domènech i es va proclamar subcampió de la 50a edició del ral·li.