Olor de campions…

Victòries del F.C.Pradenc i del F.S.Prats per començar a acariciar les lligues!

Els de Tarrés i Vidal van tornar a sumar de tres en tres, uns punts que, combinats amb una nova derrota del Montesquiu, els deixa a quatre punts de poder cantar l’”alirón”. Al Gurb li va tocar passar per la mola del municipal de Prats, i es va veure superat en tot moment. Els blaugrana en van tenir prou amb quinze minuts per començar a encarrilar el matx amb una diana d’Aleix Trulls. El Pradenc va continuar amb la possessió i les ocasions de gol, i al minut quaranta-cinc Gerard Roca va ampliar el marcador. A la represa i amb el partit ja quasi decidit vam disfrutar d’un bany blaugrana i van acabar firmant una maneta contra el novè classificat. Els últims tres gols els van protagonitzar Gerard Codina, Aleix Trulls altre cop i el jove mig campista David Chacón.

Per l’equip de futbol sala va tornar a ser una jornada difícil en un camp on aparentment no ho havia de ser. El fet d’estar a la primera posició de la classificació fa que tots els equips posin una marxa més a l’hora d’enfrontar-se al Prats. Vacarisses no va ser l’excepció i els nostres van haver de suar sang per encarrilar el partit. En una primera part on els de Traveria van ser clars dominadors, la pilota no va voler entrar, ja que va mancar precisió en l’última passada i la finalització. A la segona meitat, el Prats va aconseguir finalment transformar les ocasions generades però els vallesans no afluixaven i no va ser fins a falta de vuit minuts que el Prats va sentenciar. Un resultat de 3-7 va valdre per sumar tres punts molt importants per continuar avançant fins l’objectiu. Els golejadors d’aquesta setmana van ser Albert Ferrer (4), Roger Soler(2) i Isaac Basagaña.