El jove pilot d’enduro de Perafita. Pau Tomàs, va aconseguir una tercera posició als Sis dies d’enduro Internacional celebrats a Portugal del 11 al 16 de novembre. Tomàs, juntament amb Sergio Navarro i Marc Sans van ser els seleccionats per fer equip i representar a Espanya, en categoria junior, a les “olimpíades de l’enduro” aconseguint una merescudíssima tercera posició, anant, segons fonts oficials, “menys a més”.

Iván Cervantes, l’ex-pilot catlalà d’enduro, i vàries vegades campió del món, i actual seleccionador nacionals definia, al comunicat oficial de la Real Federació Espanyola de Motociclisme, com a “sorprenent” l’actuaicó dels júniors als Sis Dies d’Enduro. “Els júniors m’han sorprès molt. Ho han brodat. No han tirat la tovallola en cap moment i tots han evolucionat enormement.” assegura el català.

Tomàs segueix evolucionant en el món de l’enduro i encadenant noves actuacions amb grans resultats que el fan valer com un dels pilots amb més projecció del panorama, no només català sinó a nivell Estatal, de les carreres d’enduro.

Pau Tomàs en plena acció durant la cursa.// F: Matías Matus Acebo.

Pau Tomàs en plena acció durant la cursa.// F: Matías Matus Acebo.