Seguint pel bon camí!

Tant el sènior del Pradenc com l’equip de futbol sala van sumar una nova victòria

El F.C.Pradenc va segellar una victòria demostrant superioritat vers un rival al qual se li va fer molt llarg el partit. L’OAR Vic va visitar el municipal de Prats buscant un miracle que els permetés esgarrapar algun punt. Els blaugrana són conscients que cap partit serà fàcil en el que queda de temporada i no volen donar aire als seus perseguidors. El matx d’aquest diumenge però, va ser un altre monòleg blaugrana, que va esclafar els osonencs des de l’inici. Els de Tarrés i Vidal van demostrar solidesa defensiva i fluïdesa a l’atac, fet que va desencadenar els set gols a favor i els zero en contra. De ben cert veiem aquest Pradenc cada cop més a prop de la tercera catalana, ja que amb la punxada del segon classificat ja són onze els punts que els separen. Els golejadors d’aquesta jornada van ser: Aleix Trulls (4), Roger Roma (2) i Pep Martin.

L’equip de futbol sala va tornar a guanyar, a casa i contra el quart classificat, el Matadepera. El Prats va tornar a ser el clar dominador del partit, portant sempre la iniciativa del joc. Fent cas a les estadístiques, els blaugrana són l’equip menys golejat de la lliga i així ho van demostrar aconseguint deixar la porteria a zero. Els de casa van disfrutar de moltes arribades a porteria, aconseguint transformar-ne cinc d’elles. Així doncs, un 5-0 final deixa als de Traveria líders a onze punts del segon, però amb un partit més i encadenant una ratxa de nou victòries seguides.