Tres punts d’or pel Pradenc

Per Albert Ferrer_

El Pradenc aconsegueix la primera victòria de manera emocionant, i és que Miki Endrino n’ha tingut prou amb dos partits a la banqueta per aconseguir la victòria desitjada. El rival a batre va ser l’Atlètic Balenyà, que es trobava a la penúltima posició de la classificació. El partit va començar travat, sense un clar dominador i amb esporàdiques ocasions de gol. Cal destacar dues intervencions de mèrit del porter local Miquel Parés, que van servir per poder mantenir-se vius en tot moment. Malgrat tot, les coses es van capgirar al minut setanta-sis, quan els osonencs es van avançar al marcador. Tan sols quatre minuts més tard però, David Arcos va poder igualar el partit gràcies a una combinació que el va deixar sol davant el porter. El Balenyà es va enfonsar i la valentia del Pradenc li va permetre endur-se el partit al temps afegit gràcies a un penal que també va executar amb èxit David Arcos. Amb aquesta victòria el Pradenc remunta dues posicions i torna a creure amb la permanència.

esportsFUTBOLweb copy
Moment del partit del FC Pradenc // Foto: Isaac Peraire (@isaacperaire)

Derrota del futbol sala davant el segon classificat

Per altra banda el F.S.Prats de Lluçanès no va poder guanyar a casa contra el segon classificat. Els de casa no van poder fer front al bon joc que van desenvolupar els vallesans.

El dissabte passat es va viure un partit intens i igualat, en el qual el Prats va obrir el marcador al minut onze de joc gràcies a l’encert d’Isaac Basagaña des de la llarga distància. Els visitants mantenien la possessió de la pilota però sense aconseguir crear gaire perill, i els locals aprofitaven les recuperacions per fer atacs ràpids i amb finalització. A la segona meitat del partit les tornes van canviar i el Montornès va aconseguir capgirar el resultat, arribant a l’1-3 amb gols als minuts 25,30 i 35 respectivament. Els de Traveria no van deixar mai d’intentar guanyar el partit, però només va poder anotar el 2-3 a falta de menys d’un minut pel final, gol a càrrec de Rubén Besoy. Amb aquesta derrota, el Prats cau fins a la cinquena posició, a tan sols tres punts de les places d’ascens.

Ara els dos equips descansen el següent cap de setmana del nou i deu de Desembre, i els hi quedaran dos partits al futbol sala i un al Pradenc abans d’acabar l’any.