Inici immillorable dels equips sèniors de futbol pradenc!

F.C.Pradenc

El Pradenc va tornar a patir i molt per poder guanyar el líder de la competició. El conjunt de Calldetenes va venir amb la clara intenció de certificar el liderat i just li va anar, ja que al minut setze de la primera part ja guanyaven per 0-2, resultat que van mantenir fins al descans. A la represa tot va canviar, inclús un Pradenc que va ser molt diferent dels primers quaranta-cinc minuts.

Quan tan sols s’havia disputat un quart de la segona part, un gol de Roger Roma i un de Joan Corominas aconseguien igualar el partit, però tres minuts més tard els osonencs es tornaven avançar. Quan ja s’ensumava la primera derrota dels blaugrana, Roger Roma tornava a posar les taules al marcador. Però la cirereta del pastís la va posar Gerard Roca, que al temps afegit va rematar la feina a la sortida d’un córner, sentenciant un gran partit de l’equip entrenat per Miki Endrino que es posa capdavanter amb encara un partit menys.

Prats de Lluçanès C.F.S.

L’equip de futbol sala va haver de lluitar de valent al camp del “Fredair Castellnou F.S.”, ja que es va trobar amb un equip rocós i experimentat. Els primers compassos del partit van ser de l’equip rubinenc, que al primer minut va aconseguir la primera diana del partit. Les tornes van anar canviant segons passaven els minuts i Pep Peraire per partida doble i Rubén Besoy van capgirar l’electrònic. A falta d’un minut per la mitja part, els locals van escurçar distàncies amb una falta indirecte, fet que deixava el partit més que obert. I així va ser, ja que una jugada afortunada va servir als vallesans per aconseguir l’empat només sortir del vestidor. De nou els de casa van tornar a generar ocasions de perill i Roger Soler posava el Prats per sobre de nou. Cinc minuts més tard els blaugrana van sentenciar el partit amb un xut des de la llarga distància d’Albert Ferrer i en els últims minuts del matx Rubén Besoy va tancar el definitiu  3-6.