Els tallers de cant EnCants celebren 10 anys

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” text_line_height=”1.8em”]

tallerprats

Els tallers de cant EnCants, conduïts pel músic i cantant Jordi Costa, celebren 10 anys. A Prats de Lluçanès compten amb una vintena d’assistents de totes les edats, des de fa uns 4 anys.
Durant l’any es duen a terme  tallers de diverses índoles, els EnCants de Taverna a la tardor, els EnCants de Gospel a la Primavera, i els EnCants del Món, a l’estiu, que van ser els primers, i van donar peu als altres.
Aquest 2018, doncs, es celebren els 10 anys del taller d’estiu, que busca viatjar pel món a través dels seus cants. Entre el juny i el juliol es celebrarà la 10a edició, que recuperarà les cançons preferides des de l’inici.
Com explica Costa, la finalitat principal del taller és passar-ho bé: “tothom hi té les portes obertes”. Cada any acaben el curs cantant en algun espai sense més públic que amics i familiars. L’any passat ho van fer al Claustre de Lluçà.

Per cloure aquest especial taller de 10 anys, però, realitzaran un concert a l’església Vella de Gironella aquest juliol, amb un repertori que viatjarà amb cançons de l’est d’Europa, Índia, Àfrica…

En el següent cartell hi ha més informació d’aquest curs:

encants 2018.indd

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar