El F.S. Prats de Lluçanès es vesteix de gala

El cap de setmana passat, l’equip de futbol sala del Lluçanès va aconseguir una victòria de gran mèrit. Ens trobàvem davant d’una de les cites més temptadores pels amants d’aquest esport i l’ocasió no va defraudar en cap moment. L’equip de Traveria s’enfrontava al líder, el Castellterçol. Durant tots els compassos del partit els locals van ser clars dominadors, en part gràcies a la sòlida defensa que van mostrar al llarg dels quaranta minuts i a l’olfacte golejador que els va permetre transformar les ocasions que van generar.

Així doncs, el Prats  va començar avançant-se al minut 8 amb una diana de Guillem Borralleras, quatre minuts més tard però, el Castellterçol va empatar (1-1), un resultat que no van poder aguantar gaire estona ja que, amb una mica de sort, Roger Soler tornava a avançar als locals (2-1). A la segona meitat del partit els blaugrana van imposar-se i van acabar rematant amb un 7-3 final que posa les coses molt ajustades al capdavant de la classificació. Els golejadors de la segona part van ser Damià Riba (3), Pep Peraire i Isaac Basagaña.

Quatre de sis punts possibles pel Pradenc, aquest és el camí

El Pradenc per la seva banda comença a remuntar els punts de desavantatge que té per assolir la permanència. La jornada intersetmanal que es va disputar a causa d’un partit endarrerit va beneficiar els interessos del l’equip de Miki Endrino, doncs va derrotar al seu màxim perseguidor amb un 2-0, gràcies als gols d’Aleix Muntadas i del nou fitxatge Martirià Corbalan.

Malauradament el cap de setmana van tenir l’oportunitat de reduir la distancia a tan sols quatre punts, ja que es veien les cares amb el Seva. Es va veure un partit molt disputat en tot moment però no va ser fins el minut trenta-cinc quan David Chacón va encetar el marcador a favor del Pradenc, fet que feia justícia al joc que es veia damunt de la gespa del municipal. Finalment els osonencs van aconseguir empatar i així també esgarrapar un punt de la seva visita a Prats.

Entrada similar