Victòria, títol i HISTÒRI1A!

Així ha sigut i així serà, el F.S.Prats de Lluçanès es proclama campió de lliga després de derrotar a l’ “Escola Daina Isard Ass. Esportiva” per 8 a 0, al municipal de Prats.

Després de moltes setmanes fent el “compte de la vella” per saber quan el Prats podria certificar-se campió de lliga finalment el dia ha arribat i es que el 11 d’abril de 2019 passarà a la història del club, ja que després d’una temporada brillant, la jove entitat suma el segon títol de lliga en tan sols tres anys d’existència. L’ambient que s’ha viscut al pavelló ha tornat a ser festiu, gràcies als molts aficionats que han anat a recolzar l’equip i la incondicional grada d’animació dels taurons blaugranes.

Vint victòries han sigut necessàries per assegurar el primer lloc de la classificació, fet pel que s’han hagut de disputar vint-i-dues jornades, ja que el Prats tan sols acumula dues derrotes i cap empat. Així doncs, l’ “Esportiu Gonzàlez-Serra”, ja només pot sumar 58 punts com a màxim i els nostres en necessitaven 59, pel fet que tenien el “gol avarage” en contra. Amb els tres punts d’aquest cap de setmana els blaugranes sumen seixanta punts, permetent-los poder disputar els següents dos partits sense haver-hi res en joc.

Amb el triomf de l’equip de futbol sala, l’esport comarcal tanca un any per recordar, sense dubte una pàgina per la història, ja que s’ha de recordar que els dos sèniors masculins del Lluçanès han aconseguit títol i ascens.

Entrada similar