Estiu ple de pàdel a les pistes d’Olost

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”1.8em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Partit de la categoria B femenina / F: MTRIGO
Partit de la categoria B femenina / F: MTRIGO

 

L’estiu ha arrencat amb una bona dosi de pàdel a Olost, i és que, des de la recent creació del Club de Pàdel del poble, no han sigut pocs els torneigs que s’han organitzat. Des de l’inici de juny fins a dia d’avui, han sigut 3 les proves que s’han celebrat d’aquest esport emergent a la comarca.

La tongada començava el 9 de juny amb el Torneig Nocturn. 12 parelles femenines i 12 de masculines van agrupar-se a les pistes per disputar, aproximadament, uns 40 partits sota la llum de les pistes.

A mitjans de juny tenia lloc el Torneig de Menors. Aquest es va dividir en dues categories, la Juvenil en què hi van participar 8 parelles, i la Benjamí amb 4 duets. Va ser el primer torneig per a molts dels participants, i des de l’organització se’n fa una valoració molt positiva pel fet de poder inculcar els valors d’aquest esport a les noves generacions.

L’últim torneig es va celebrar durant la setmana del 8 de juliol. Aquest va servir per commemorar el 1r aniversari de les pistes instal·lades a la Zona Esportiva d’Olost. Aquest torneig va comptar amb una gran participació (cap a 90 jugadors) dividits entre tres categories segons el seu nivell. La categoria A o d’exhibició va comptar amb algunes de les millors parelles de la comarca del Lluçanès i d’Osona. Aquests van disputar uns quarts, unes semifinals i una final, demostrant ,en tot moment, el seu potencial. També hi havia dues categories inferiors, la B i la C.

En total, prop de 100 partits i un èxit de participació en cada una de les categories per commemorar aquest primer any de pistes. És important esmentar la participació de molts jugadors i jugadores locals, fet que corrobora el “boom” del pàdel a Olost i als pobles veïns. De la mateixa manera, cal destacar la gran feina del Club de pàdel d’Olost que ha impulsat aquest esport entre la gent del poble i, inclús, entre els més petits.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar