Bons propòsits

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” text_font_size_last_edited=”on|desktop” custom_margin=”10px|20px||20px” custom_margin_tablet=”|||20px” custom_margin_last_edited=”on|desktop” text_font_size=”16″ text_font_size_phone=”13″]

Estem a principis d’any nou, època de bons propòsits. Llegir més, fer exercici, seguir una dieta més sana i equilibrada, agafar-se les coses amb més filosofia, millorar l’anglès i fins i tot començar un nou idioma. No us sona? Segur que, si no tots, almenys en alguna ocasió us heu proposat algun d’aquests desitjos. Algun cop havien estat a la meva llista, ho he de confessar. Però després de veure que una i altra vegada passaven els dies, les setmanes, els mesos i continuava sense fer cap de les noves activitats que m’havia proposat a inicis d’any, he optat per una nova tàctica. Si vull fer una cosa, no espero al canvi d’any. La faig –o intento fer-la– en el moment. I he de dir que m’ha donat bons resultats.

Espero que el compromís del Departament d’Interior d’obrir una oficina de Mossos d’Esquadra a Prats i que doni servei al Lluçanès, que s’ha donat a conèixer fa pocs dies, no sigui un d’aquests bons propòsits que no acaba de materialitzar-se.

Lamentablement, diversos municipis han viscut últimament una sèrie de robatoris en domicilis i comerços que generen molta preocupació i indefensió. La situació no és nova, altres vegades hi ha hagut problemes de seguretat, però possiblement no amb l’abast i la recurrència del que està passant actualment, fet que ha fet encendre totes les alarmes. La seguretat és molt important, cal esmerçar-hi els màxims esforços i recursos per garantir-la. Per això l’anunci de l’obertura d’una oficina dels Mossos d’Esquadra al Lluçanès és una bona notícia. No és garantia que no passin actes delictius i vandàlics, però segur que les possibilitats que això succeeixi es redueixen molt.

Em queden dos dubtes, però. El primer és que no s’acaba de concretar quan s’instal·larà aquesta oficina. Mitjà termini, diuen. I una altra sobre les funcions i funcionament a nivell pràctic. S’anuncia que tindrem una oficina de proximitat, que no és el mateix que disposen les comarques oficialment reconegudes. Per exemple, el Moianès compta amb una comissaria de districte. He de reconèixer que desconec exactament la diferència entre les dues tipologies, però intueixo que la del Lluçanès tindrà menys rang. Segur que algú deu pensar en aquests moments: “si fóssim comarca…”
Bé, sigui com sigui, esperem que els bons propòsits d’aquest 2020, per qui n’hagi fet, no es facin esperar massa.//

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://larella.cat/wp-content/uploads/2018/07/annagorchs.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar