El C.F.S Prats tanca la primera volta amb victòria

Per_Xavier Vilella Antonell

El C.F.S. Prats de Lluçanès es va refer de l’ensopegada a la pista del Sant Joan Club amb un meritori triomf contra el Montornès per 7 gols a 4 al pavelló municipal.

Els homes d’Albert Traveria visitaven el Sant Joan Club amb l’objectiu d’encadenar la tercera victòria consecutiva, i les coses van començar de la millor manera, ja que el santfeliuenc Damià Riba anotava el 0-1 quan només havien passat 4 minuts de joc. Els locals van reaccionar ràpidament i es van posar al davant amb dos gols en tres minuts. S’arribava al descans amb un 2-1 que deixava un panorama d’incertesa de cara al segon temps. A la represa, Isaac Basagaña va empatar el matx i feia revifar les aspiracions dels blaugranes. No obstant, va ser un miratge perquè el conjunt local va anotar tres gols més que van suposar una dolorosa derrota que evidenciava la dificultat que està tenint l’equip per sumar punts lluny de Prats.

Si bé els partits a domicili no acaben d’arribar a bon port, quan juguen davant la seva afició són gairebé imparables, ja que dels 7 partits disputats a terres pradenques, 5 han acabat en victòria local, amb un empat i només una derrota. Aquest fet va quedar palès en el partidàs que van disputar enfront el Montornès al Pavelló Municipal de Prats.

A l’equador del campionat, sis punts els separen tan del liderat com de les places de descens.

Els locals van sortir decidits a marcar la pauta i abans del minut 10 de partit ja guanyaven per 2 gols a 0, amb un recital de joc dels pradencs. L’equip visitant, lluny d’arronsar-se, va prémer l’accelerador i va escurçar distàncies abans de la mitja part.

El segon temps va començar amb intercanvi de cops entre tots dos equips, i van ser els montornesencs els que van empatar el partit culminant així la remuntada. Pràcticament a la següent acció atacant dels locals va arribar el 3-2 i posteriorment el quart. Gairebé sense temps per celebrar els dos gols locals, va arribar el tercer dels del Vallès que els permetia retallar distàncies i posava l’ai al cor als nombrosos assistents al partit que omplien les grades del pavelló. Els minuts passaven i la tensió augmentava, tant al terreny de joc com a la graderia.

Finalment, a falta de menys de 5 minuts pel final, van arribar dos gols més dels pradencs que van fer aixecar de les cadires a bona part dels espectadors, que ja veien més a prop la victòria. El Montornès encara no havia dit l’última paraula i va tenir temps de fer pujar un altre gol al marcador, en part gràcies a la presència del porter jugador, fet que els va comportar encaixar-ne un altre per part dels locals, ja a porteria buida.

Espectacular victòria d’un equip que quan trepitja terreny lluçanenc no té aturador.

Iniciaran la segona volta a casa contra el Can Cuyas A.D. el dissabte dia 8 de febrer.