El musical Hairspray arriba al Lluçanès

Dos dels personatges de Hairspray (F: Institut Castell del Quer)
Dos dels personatges de Hairspray (F: Institut Castell del Quer)

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Castell del Quer ja tenen a punt el musical “It’s Hairspray”. Talent jove que s’enfila a l’escenari amb energia i moltes ganes, i ja van 18 anys consecutius de teatre. Cada any, una nova escenificació, veus, coreografies, decorats i molt treball en equip.

L’obra d’enguany està ambientada als anys 60. La protagonista, Tracy Turnblad, és una noia amb un pentinat extravagant i un somni: ballar a la televisió nacional. Pel camí es trobarà l’amor, una rival i moltes aventures. Al llarg de la representació, els actors i actrius interpretaran cançons originals de la pel·lícula adaptades al català, en directe.

L’obra s’estrenarà el 24 de febrer a les 21 h del vespre a Prats. Es podrà tornar a veure l’endemà 25 a les 17.30 h de la tarda, i els dies 3 i 4 de març a l’Ateneu de Sant Feliu Sasserra.

Un projecte multidisciplinar: teatre, comunicació, treball en equip…

Tal com explica Pau Serra, de 4t d’ESO a la web de l’Institut, per saber qui interpretaria cada paper “vam fer una pila de proves que consistien en cantar una sèrie de cançons i interpretar-les, per saber quina gent tenia més habilitat a l’hora de cantar i ballar”. Entre les obres preferides hi havia dues opcions High School Musical o Hairspray.

Tanmateix, la feina no acaba aquí, i perquè els actors i actrius llueixin dalt de l’escenari, ha calgut la mà de molts més col·laboradors. A la web de l’Institut Castell del Quer, hi han anat recollint els progressos, i explicant les claus de l’espectacle. Són molts mesos de feina i quatre representacions, que permeten desenvolupar moltes habilitats. Podeu llegir entrevistes als personatges, i molt més a la web: https://sites.google.com/a/xtec.cat/castelldelquer/

 

Cartell de l'obra
Cartell de l’obra

Entrada similar