Cap punt cap a casa

Mal inici d’any del FC Pradenc i el FS Prats de Lluçanès

En els seus primers partits de l’any cap dels dos equips que competeixen a nivell de federació han aconseguit sumar cap punt.

FC Pradenc
El Pradenc visitava al cinquè classificat de la taula, la Garriga. Després de no poder disputar el partit el dia 7 de gener a casa, a causa de la pluja, contra els seus perseguidors. Els blaugranes es disposaven a jugar el primer partit de l’any al camp de l’Olímpic la Garriga, probablement una de les sortides més complicades de la temporada. El partit va començar amb un gol molt matiner de Gerard Roca a favor del Pradenc, que donava aires d’esperança de poder sumar punts, però l’envestida dels locals va començar a la mitja hora de joc, quan van poder igualar el marcador. Ja a la segona meitat de partit, el futbol, les ocasions i els gols van continuar sent dels vallesans, que van acabar firmant un 5-1 en contra del Pradenc; resultat que els continua mantenint a deu punts de la salvació amb un partit menys.

FS Prats
Per la seva banda, el futbol sala de Prats visitava el camp del segon classificat, el “Can Calet”. Els blaugranes van començar perdent el partit quan tan sols s’havien disputat vint segons de joc. Cinc minuts més tard els de Sant Fost de Centelles ampliaven l’avantatge i s’apuntaven el segon gol a l’electrònic, però Isaac Basagaña va posar el 2-1 a falta de cinc minuts pel descans. El Prats va gaudir de vàries ocasions clares de gol i va portar la batuta del joc a la segona part, on va ser clarament superior al rival. Malauradament, els vallesans no perdonaven de cara a porteria i van acabar enduent-se el partit, amb el resultat final de 4-1.

A causa d’alguns actes de festa major de Prats de Lluçanès, el partit que s’havia de disputar el dia vint de gener contra el Castellterçol, líder de la lliga, es posposa al dia vint-i-set a les 19:00h.

Roda de Ter C.E. – F.C.Pradenc 21/01/2018   –   16:30h
F.S.Prats  – Castellterçol 27/01/2018   –   19:00h