El F.S. Prats de Lluçanès guanya, però patint

Per Albert Ferrer_

La jornada del passat dissabte vint-i-quatre de febrer va confirmar al Prats que les coses li serien molt difícils fins a final de temporada, ja que si vol optar a posicions de mèrit estarà obligat a lluitar cada partit com si fos l’últim. En una lliga igualada com la d’aquest any, cada partit és com una final i és que els de casa continuen la lluita per les posicions capdavanteres, en part gràcies a la nova victòria que van aconseguir davant el Canet de Mar. Els del Maresme van deixar portar el pes del partit als blaugrana i Ruben Besoy ho va aprofitar al minut onze gràcies a un xut llunyà. Tan sols un minut després, el Canet va posar l’empat al marcador a causa d’un desajust defensiu del Prats a la sortida d’un córner. El matx va continuar igual, amb poques ocasions clares i un joc poc brillant. Finalment, Isaac Basagaña va aconseguir donar el gol de la victòria a falta de set minuts pel final.

Amb aquest nou triomf, els de Traveria empaten a punts amb el tercer classificat i es posen a quatre del primer i el segon.

Al Pradenc li sobren cinc minuts al camp del Gurb

El Pradenc va visitar el camp del Gurb amb aspiracions de rascar-hi punts. El propòsit es va viure amb intensitat fins al final, ja que els últims cinc minuts de partit van condemnar el Pradenc a una altra derrota. El de l’altre dia no va ser el millor partit del Pradenc, però tot i així va disposar d’ocasions per poder encetar el marcador. Al minut seixanta sis el Gurb es quedava amb deu homes i el Pradenc veia més factible l’oportunitat de tirar el partit endavant. Curiosament, les tornes van afavorir als locals, que van mostrar la seva millor versió. A falta de cinc minuts per concloure el partit, unes mans involuntàries dins l’àrea del Pradenc van provocar un penal que permetia avançar als de la plana, i tan sols quatre minuts més tard van sentenciar amb el 2-0 definitiu.