La violència del relat fictici contra l’independentisme

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”1.8em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” text_font_size=”15″]

Quan els òrgans judicials actuen sense proves ni evidències clares, i els mitjans de comunicació es posen al servei del seu relat fictici, la violència apareix.
“L’abús de la força” ja és ben present als carrers de tot el país. Una violència que l’Estat exerceix contra tota la ciutadania, i amb raons ben variades. Algunes, fins i tot fictícies.
Violència és impedir l’exercici democràtic, com va fer la Guàrdia Civil el passat 1 d’octubre. Violència és trencar les regles del teu propi joc i no acceptar-ne el resultat en conèixer la derrota, com en les eleccions del 21 de desembre. Violència és fer mal a persones: privant-les de llibertat, ferint-les a cops de porra o rient de la seva desgràcia, amb impunitat. Aquesta violència afecta ja a més de 2 milions de persones a l’Estat Espanyol, entre elles moltes del Lluçanès.
Tanmateix, la màxima autoritat judicial de l’Estat es preocupa pels “actes vandàlics” dels CDR. Diuen que posen en perill “la pau pública”, “l’ordre constitucional” i “l’essència del sistema democràtic”. I ara, a més a més, acusa alguns dels seus membres de terrorisme, per haver dut a terme talls a les carreteres i obert autopistes de pagament.
A LaRella desmentim i rebutgem el relat de l’Estat contra els CDR i altres associacions independentistes presents al Lluçanès. Com a mitjà de comunicació, donem suport a les seves actuacions, a favor de la pau i la justícia.

DaZ9q_2UMAAxt2s.jpg_large

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://larella.cat/wp-content/uploads/2018/04/EDITORIAL.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar