Nous artistes confirmats pel Cantilafont

cantilafontweb

A poc a poc, l’organització del Cantilafont va desvetllant noves sorpreses que ens trobarem el 14 de juliol a Sant Boi del Lluçanès. Fa unes setmanes vam poder conèixer dos nous grups musicals que formaran part de la cartellera del festival lluçanenc. Recordem que aquest any, el cap de cartell és el grup Mishima.

Per una banda, podrem gaudir del grup liderat per Joan Pons, El petit de Cal Eril, que prometen fer-nos gaudir amb el seu nou disc El triangle, plantejat com a una trilogia d’EP’s i que precedeix al famós La Força (2016), del qual tot just ara n’ha finalitzat la gira. Un directe brutal que connectarà amb el seu pop-metalístc.

D’altra banda, l’aposta internacional d’enguany del Cantilafont és en Max Meser i la seva banda, un català-holandès que va tocar per última vegada a Catalunya com a talonari dels The Strypes. Amb unes lletres clarament inspirades en el pop dels anys 60, ens podrem deixar endur per la veu hipnòtica d’aquesta jove promesa internacional que ja té dos discs en la seva carrera musical, Change (2016) i Pictures (2017).

Ara només ens queda estar atents a les noves informacions que ens arriben amb comptagotes del festival estiuenc made in Lluçanès!

Entrada similar