El Campionat se’n va cap a l’Estany!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”1.8em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sant Bartomeu va acollir l'última i decisiva jornada. / F: EVILAMALA
Sant Bartomeu va acollir l’última i decisiva jornada. / F: EVILAMALA

 

Després de més de dos mesos intensos, amb tirades de bitlles a gran part dels municipis del Lluçanès, el passat cap de setmana Sant Bartomeu va acollir l’última i decisiva jornada, en una calorosa tarda de diumenge, però amb un gran ambient. L’equip de bitlles de Sant Bartomeu, els Aprenents, van ser els encarregats d’organitzar la final, que es va celebrar al camp de futbol. S’hi va viure una última i festiva jornada, també emocionant, que va concloure amb un pica-pica per tots els participants.

Els Estanyencs A ja van consolidar la primera posició a la penúltima jornada, celebrada a Oristà, però aquest diumenge van fer un cop d’autoritat amb la millor puntuació de l’any, i segurament de les 12 edicions del campionat, 743 punts i 56 bitlles que valen l’or.

Els Jaume Puig i el Sant Feliu A arribaven a l’última jornada empatats amb 5261 punts, i els Rocaguinarda d’Oristà a només 6 punts. L’emoció estava servida, i els perafitencs, l’equip més veterà, no van fallar. Amb 695 punts van ser segons a Sant Bartomeu, i van deixar el Sant Feliu A i els Rocaguinarda (tots dos van fer 672 punts) a les respectives 3a i 4a posició. Els Estanyencs B, cinquens, ja feia setmanes que miraven amb tranquilitat tan els de dalt com els de baix, però la lluita per la sisena posició va ser aferrissada.

Els Mai Tips de la Torre van atrapar els també torrencs Bitllajuvi, que van fer una molt mala última jornada. Fins i tot els Matiners d’Avinyó van aconseguir arrabassar-los una posició, causant molts moviments en aquesta zona de la taula.

Més avall, els Aprenents A i B de Sant Bartomeu han fet un entrepà als Canelons, i el Sant Feliu B es va deixar passar pels Sona que Trona, els Bon Cop de Bitlla i les Parres.

S’acaba el 12è campionat de Bitlles, un any més caracteritzat pel bon rotllo i la sana competició.

 

CLASSIFICACIO BITLLES

 

Els Estanyencs de l'Estany, guanyadors del 2018. / F: CONSORCI DEL LLUÇANÈS
Els Estanyencs de l’Estany, guanyadors del 2018. / F: CONSORCI DEL LLUÇANÈS

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar