El Pradenc, a un punt del títol…

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”1.8em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

F.C.PRADENC

La visita i victòria al camp del Tona dóna al Pradenc totes les ales per poder aconseguir aquest dissabte dia 6 d’abril el títol de campions de lliga.

Referent al partit del passat dissabte al camp dels osonencs, la lluita i sacrifici van ser necessaris per aconseguir els tres punts, ja que es va veure un partit on el Pradenc no va dominar de forma clara però la qualitat dels jugadors i l’estratègia dels entrenadors a l’hora de planificar el matx van fer decantar la balança a favor dels blaugranes. Un gol de Roger Roma de penal i un d’Aleix Trulls amb una definició de categoria, van permetre sumar la 22a victòria del Pradenc en el que va de temporada.

Així doncs, amb seixanta-set punts i a falta de cinc partits, l’equip entrenat per Enric Tarrés i Arià Vidal pot aconseguir proclamar-se campió amb l’ascens directe assegurat a la tercera catalana si guanya al St.Vicenç de Torelló, quart a la taula classificatòria, a qui a l’anada el Pradenc va superar per un clar 0-3.

Gir inesperat per l’equip de futbol sala que veu perillar el títol!

F.S.PRATS DE LLUÇANÈS

El futbol sala va perdre un partit important al municipal, que significa la primera derrota a casa i la segona en tota la temporada. A falta de sis jornades, els de Traveria s’enfrontaven a l’ “ISUR Ciutat de Terrassa”, equip de mitja taula que portava uns últims resultats molt bons gràcies a algun reforç fet a la meitat de la temporada. Amb les grades plenes de gom a gom i el grup d’animació “Taurons Blaugranes” animant com mai, tot feia suposar que seria una gran tarda de futbol sala al municipal de Prats. Els primers compassos del matx van ser molt intensos i Isaac Bassagaña va avançar els locals. Sis minuts després, l’àrbitre va senyalar una pena màxima dubtosa que va significar l’empat pels vallesans. A falta de quatre minuts per la mitja part Guillem Soler tornava a avançar als de casa, sent conscients que el partit podia caure a qualsevol costat de la balança.

A la represa les coses no van anar de cara pels blaugrana, que van veure com al minut trenta el Terrassa tornava a posar les taules al marcador. Guillem Soler, de nou, va aconseguir avançar als locals, fet que semblava posar tranquil·litat al marcador, però un i dos minuts mes tard l’equip visitant va ser capaç de capgirar el marcador i seguidament defensar a capa i espasa l’avantatge, enduent-se els tres punts del fortí blaugrana.

En la seguent jornada el segon classificat pot posar-se a tan sols cinc punts del Prats. En el partit del dia 13 d’abril l’equip de futbol sala s’enfronta al màxim perseguidor. De ben segur que si els de casa aconsegueixen sumar tres punts tindran molt de guanyat per la lluita de la lliga.

DISSABTE 13 D’ABRIL / F.S.PRATS V.S. ESPORTIU GONZÀLEZ SERRA / 19:00H / PRATS DE LLUÇANÈS