Empat agredolç del futbol sala

El Pradenc cau al camp del líder

FUTBOL SALA
El futbol sala de Prats torna a puntuar al camp d’un rival directe com és el Sta. Perpètua de la Mogoda. Tres gols no van ser suficients perquè els blaugrana poguessin pescar els tres punts fora de casa i quasi enfonsar a un altre equip que també lluita per les places d’ascens. El partit del passat dissabte va tenir de tot i més, estones en que els de casa semblaven tenir dominat el partit i d’altres en que patien molt per tal de defensar la porteria. Quan encara no s’havien disputat deu minuts de partit el resultat ja era de 1-2 favorable al Prats, que va saber contrarestar un gol inicial dels vallesans. A la represa els jugadors de Traveria van poder ampliar l’avantatge i col·locar-se amb un 1-3 favorable. Malauradament però, l’equip local va aconseguir posar les taules al marcador a falta de cinc minuts pel xiulet final, temps en el que el Prats va disposar d’alguna ocasió clara per poder rematar la feina. Els golejadors de la jornada van ser: Ruben Besoy, Damià Riba i Roger Soler.
Amb aquest resultat, l’equip de futbol sala ja suma dos mesos seguits sense conèixer la derrota.

PRADENC
L’equip sènior de futbol 11 no va poder rascar cap punt al camp del Joanenc, un equip que va demostrar que va líder per alguna cosa. El Pradenc va firmar una primera part molt sòlida tan ofensivament com defensivament, arribant a la mitja part amb un ajustat 2-1, gràcies a un gol de David Arcos que feia creure als homes de Miki i donava pas a una segona part que es presentava moguda. No va ser fins al minut 67 que una acció individual d’un jugador del Joanenc va ampliar l’avantatge i posava les coses molt complicades al Pradenc, el qual es va defensar com va poder de l’envestida local i va marxar del municipal de St. Joan de Vilatorrada amb un 4-1 en contra.