“Maridatge d’estrelles”, el Lluçanès a Taula d’aquest desembre

En aquesta edició del Lluçanès a Taula ens hem proposat maridar menjar i música, les dues estrelles de qualsevol festa. Toni Sala, que acumula 25 anys consecutius mantenint amb estrella Michelin la Fonda Sala d’Olost, ens ha servit d’inspiració. Plats contundents amb notes delicades, potser com les cançons dels Rolling Stones?
En el nostre dia a dia ja maridem menjar i música… Molts restaurants tenen un fil musical, engeguem la ràdio per esmorzar, o berenem tot escoltant el nostre CD preferit.En dies de festa, la unió es fa més evident, i sovint es transforma en les tradicionals mongetes i botifarra del sopar popular abans del ball de Festa Major.
En aquest especial hem volgut anar més enllà, i hem demanat la col·laboració de músics i cuiners.
El baixista de Txarango ens confessa la seva passió per les dues arts, i ens proposa una recepta personal maridada amb cançons. El sommelier David Gomis marida dues cançons proposades per Ferran Orriols de Nyandú, que també ens descobreix que la seva cançó “I love you” té un plat adjudicat!
El procés invers el fa la música Laia Pujol, que marida un plat del cuiner de Els Casals,  Marçal Curriu. Acabarem l’especial llegint la música dels glossadors de Manlleu, que s’han deixat inspirar pels licors dels Països Catalans.

Entrada similar