Gran victòria nadalenca del F.S.Prats de Lluçanès

Suma els tres punts després de dues jornades sense fer-ho

Per_ Albert Ferrer

La jornada amb més gust a Nadal es va jugar el passat dia vint-i-tres de Desembre al municipal de Prats, on l’equip de futbol sala es veia les cares contra el seu perseguidor més pròxim, el Sant Joan de Vilassar.

El Pavelló de Prats presentava unes grades plenes de seguidors per veure el partit que va estar regnat en tot moment pels locals, els quals no van veure perillar la victòria en cap moment. La primera part de joc els blaugranes van aconseguir un còmode 7-1, que els permetia assegurar-se els tres punts a falta de tota la segona part per disputar. L’altra meitat de partit va ser de tràmit, doncs les coses no van canviar i els blaugrana es van apuntar tres gols més a favor que marcava el 10-1 definitiu. Els golejadors del partit van ser: Albert Ferrer (4), Guillem Soler, Oriol Sanjuan, Damià Riba, Rubén Besoy, Pep Peraire i Roger Soler.

Amb aquest matx ja disputat, els jugadors de Traveria tanquen l’any a la quarta posició de la classificatòria, a tan sols tres punts del tercer i a quatre del segon.

Per últim cal destacar que el Prats només porta disset gols en contra, que el permet coronar-lo com l’equip menys golejat de tots els grups de la segona catalana, on hi participen un total de setanta-nou equips.

 

Entrada similar