La Kandelfest completa el cartell d’una Candelera que combina tradició i cultura

F: Cursa de la Candelera 2019.// Eva Freixa
F: Cursa de la Candelera 2019.// Eva Freixa

Perafita escalfa motors per celebrar la Candelera, una festivitat que combina cultura i tradició i que incorpora, un any més, alguna novetat. Una d’elles, és la iniciativa, KandleFest, organitzada per la comissió de joves, Fitafest, que tancarà la nit del divendres amb punxa-discos al pavelló. Per altra banda, el cantant Jaume Barri actuarà en el concert infantil del dissabte el matí, el grup de teatre La Trebinella, faran dues funcions de la seva proposta humorística Del cim al quiròfan, el divendres 31 i el diumenge 9.

Per altra banda, i com ja és tradició, els animals equins seran els protagonistes de les jornades; dissabte amb la ruta amb cavall pel Lluçanès i, a les 12 del migdia, una gimcana amb ponis. L’endemà, el diumenge de Candelera, es portarà a terme la tradicional passada de carruatges pels carrers del poble que, de nou, farà la ruta que l’any passat va estrenar per evitar parades. La cercavila anirà acompanyada, també, per músics de l’Escola de Música del Lluçanès. A la tarda es celebrarà la 7a edició de la cursa hípica pujant al camí de Can Carbó.
Per acabar, al llarg de tota la festivitat, al Niu i a Cal Prats hi haurà instaŀlades dues mostres d’art: l’exposició d’Inés Albacete i la col.lecció egípcia d’Antonio López. Perafita, doncs, ja té apunt tots els ingredients per tornar a celebrar, un any més, la festa més important del poble.//

Entrada similar