Sant Bartomeu remodela el carrer Vell

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” header_font_size=”39px” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Les obres tenen una durada prevista de sis mesos

foto_carrervell

Sant Bartomeu del Grau continua remodelant els carrers del poble i és que un cop finalitzades les obres de la plaça Dr. Griera, ara és el torn del carrer principal del poble, el Carrer Vell, les obres del qual van començar el passat dilluns 23 d’octubre i, tal i com especifica el contracte, està previst que s’allarguin durant sis mesos.

Abans de procedir a la remodelació del Carrer Vell, les obres han començat una primera fase en la que s’està asfaltant un tros de carretera de darrera la fàbrica del poble, per tal de deixar-ho en condicions per poder desviar el trànsit quan sigui necessari. Un cop finalitzada aquesta primera fase, ja s’iniciarà la remodelació del carrer, el qual canviarà la seva fisonomia actual.

El nou Carrer Vell tindrà voreres a banda i banda, i al centre hi podran circular els cotxes en doble sentit. Al cantó del carrer on es situen les cases, les voreres seran més amples i es construiran amb els mateixos materials que es van utilitzar durant la remodelació de la plaça Dr, Griera, és a dir, materials argilosos de tipus rústic. Les voreres també seran més amples a l’altre cantó del carrer, on es situa la façana de la fàbrica i en el qual també hi haurà una filera amb xiprers. Al llarg de tot el carrer hi haurà zones d’aparcaments i també de càrrega i descàrrega situades prop dels comerços, però el cotxes hi circularan a menys velocitat ja que tot el carrer serà zona 30.

Així doncs, aquesta serà una obra important per Sant Bartomeu i és que s’arreglarà el casc antic del poble i el seu carrer principal. Aquestes seran unes obres que tindran un cost aproximat de mig milió d’euros i, com s’ha comentat anteriorment, tindran una durada aproximada de sis mesos.

 

Per_Núria Vilamala

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar