Ramon Casals reescollit alcalde de Perafita

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”1.8em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Junts per Perafita aconsegueix quatre regidors i Poble Actiu Perafita, tres

L’alcalde de Perafita, Ramon Casals, ho tornarà a ser durant els pròxims quatre anys. La llista Junts per Perafita ha aconseguit gairebé el 55% dels vots i això els situa a l’alcaldia amb quatre dels set regidors. Poble Actiu Perafita, que es presentava per primera vegada,  ha obtingut el 39% dels vots i ha aconseguit així tres regidors.
Després de 16 anys al capdavant de l’Ajuntament de Perafita, Casals mantindrà l’alcaldia però aquesta vegada haurà de compartir el consistori amb el Poble Actiu Perafita, l’única candidatura municipal al Lluçanès vinculada a la CUP. Durant l’última legislatura Junts per Perafita va governar en solitari després d’unes eleccions on van ser la única candidatura al poble. El 2011 el grup d’ERC es va desfer després d’uns mals resultats i només es va quedar un regidor a l’oposició, Josep Sala, que més tard es va sumar al grup de Casals i també ha estat reescollit en aquestes eleccions.
El consistori haurà d’afrontar el repte de la construcció d’una depuradora al poble, l’aprovació definitiva del POUM i la reanimació de les entitats festives i culturals del pobles, segons que es va poder percebre en el debat organitzat per LaRella durant la companya electora.
Poble Actiu Perafita és una de les tres candidatures del Lluçanès, al costat d’independents per Sobremunt i República activa de Prats de Lluçanès, que aposta per a assemblees obertes. Tan la configuració de la llista com l’elaboració del seu programa electoral s’han elaborat a través d’aquestes assemblees.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar