S’acaba el somni del Pradenc

L’equip sènior del Pradenc creia en la permanència després d’encadenar quatre victòries seguides. Els jugadors blaugrana depenien dels resultats del Seva, qui no aconseguia sumar cap punt. Aquest però, finalment va assegurar-se la continuïtat a la tercera catalana després d’aconseguir un “sospitós” empat contra el Tona, que després de dominar clarament en la primera part, va canviar d’intensitat a la segona i va encaixar el gol de l’empat al minut 81 (2-2). Amb aquesta situació el Pradenc torna a ser equip de quarta catalana.

A l’última jornada, els de casa van disputar un partit sense cap al·licient, ja que cap dels dos equips s’hi jugava res. El passat diumenge l’Olímpic la Garriga va aconseguir passar per sobre del Pradenc, que no en va tenir prou amb els gols de Marc Parramon i Aleix Muntadas, acabant amb un 2-4 en contra.

El FS Prats suspèn el partit marcat per la mort de l’amic pradenc Carles Costa

Per la seva banda, l’equip de futbol sala va decidir no disputar el seu partit al camp del campió, el Castellterçol, en mostra de suport al nostre company i amic Carles Costa.

Entrada similar