Sant Bartomeu del Grau construirà un mirador al Roc Llarg

Els pressupostos de l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau per aquest any 2019 són de 900.671,16€. Inclouen la renovació de la tanca de l’Escola, la compra de taules i cadires o la partida de cultura, que puja fins als 20.000€. Tanmateix, les obres més destacables del present 2019 s’hauran d’incloure més endavant als pressupostos, mitjançant una modificació, ja que en el moment d’aprovar els números anuals encara no s’havien resolt els projectes definitius del nou mirador al Roc Llarg, la rotonda a l’entrada del poble, i el projecte d’Art Urbà.

Es construirà un mirador a un dels punts més emblemàtics del municipi, al Roc Llarg, una obra a la que es destinaran 133.000 euros provinents d’un FEDER europeu. L’Ajuntament preveu construir-hi un balcó que doni al visitant la sensació d’estar suspès a l’aire.

A banda d’aquest projecte, també es preveu la construcció d’una nova rotonda, que costarà uns 200.000 i millorarà la circulació a la confluència entre el passeig del Grau, el carrer Tres Creus i el carrer de l’Era.

L’equip de govern també ha pressupostat un projecte de murals per embellir les parets de les antigues naus de Puigneró, i la instal·lació d’un “triescape”, una gimcana per punts històrics del municipi. Cada un d’aquests projectes tindrà un cost d’uns 30.000 euros. Entre d’altres projectes, l’Ajuntament també preveu reformar el parc del serrat de l’Església.

Entrada similar