Tast prometedor del Pradenc

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”1.8em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

El Pradenc disputant el partit contra el Manlleu durant la passada temporada / F: Isaac Peraire

La pluja torrencial que va caure el passat dissabte 15 de Setembre va ser el principal protagonista del primer partit de lliga del Pradenc, ja que tan sols es van poder disputar vint-i-cinc minuts del matx. Malgrat les circumstàncies, el Montesquiu es va veure ràpidament sorprès, ja que Roger Roma encetava el marcador al minut 3 després de marcar des dels onze metres. Cinc minuts més tard, els de casa tornaven a veure porteria, obra de Gerard Codina, que posava el provisional 2-0 a falta de molt partit per disputar. Sense dubte, el Montesquiu serà un rival que romandrà a les places altes de la classificació, però el Pradenc no vol perdonar i inicia la competició amb un ritme que espanta.