Ada Vilaró presenta PAS per la PAU

ADA VILARO

 

L’artista pradenca Ada Vilaró, presentarà a la Fira Mediterrània la performance PAS per la PAU, una caminada silenciosa per la comarca del Bages, que s’allargarà durant sis dies i serà oberta a tothom qui hi vulgui participar. Cada tram començarà a 2/4 de 10 del matí i tindrà una durada aproximada de 4 hores. La caminada, o silenci que camina, començarà el pròxim 30 de setembre amb un espectacle al Món Sant Benet, que servirà com a punt inicial de l’activitat.

6 dies de caminada silenciosa cercant la connexió entre els conceptes de pau, arrel i presència.

Aquesta iniciativa és una obra escènica que té l’objectiu de posar en valor la cultura popular a través del llenguatge escènic contemporani, cercant una connexió entre els conceptes de pau, arrel i presència. D’aquesta manera, l’artista pradenca proposa caminar pels exilis físics i els de l’ànima per reflexionar sobre les arrels i els desarrelaments; sobre la pèrdua i l’esperança…”.

El recorregut de la caminada passarà per diferents punts del territori com el Centre Penitenciari Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, on l’artista Ada Vilaró portarà a terme un taller amb els interns. Després de sis dies de caminada, la iniciativa arribarà al seu punt i final amb un espectacle amb un caràcter festiu.

Entrada similar