David Puyol guanya les eleccions a Sant Bartomeu

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”1.8em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hi haurà canvi de govern a Sant Bartomeu. Independents per Sant Bartomeu del Grau va guanyar les eleccions municipals amb 266 vots, vuit més que Sant Bartomeu del Grau i Alboquers –AM, que en va obtenir un total de 258. Amb aquests resultats, la llista que encapçala David Puyol obté quatre regidors, mentre que la que lidera Josep Salvans n’aconsegueix tres.

La participació en aquestes eleccions va ser molt alta, gairebé un 84%, i un any més, els resultats a Sant Bartomeu van estar molt ajustats. El recompte es va viure amb molta cordialitat, i fins l’últim moment no es va saber quin dels dos partits aconseguia la victòria. Independents per Sant Bartomeu ha aconseguit per primera vegada la victòria al municipi amb un projecte que s’ha desenvolupat a través de quatre eixos: la transparència, l’educació, la participació ciutadana i la igualtat de gènere.

A diferència de les passades eleccions, en les quals va haver-hi un empat de regidors entre aquests dos partits, aquesta vegada queda clar quants regidors té cada partit i qui és el guanyador. Així doncs, amb la victòria d’Independents per Sant Bartomeu, amb David Puyol al capdavant, s’acaben vuit anys de govern de Sant Bartomeu del Grau i Alboquers – AM, encapçalats per Emili Benito, que enguany no es presentava. Veurem si aquest canvi es tradueix en un canvi de polítiques.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar