Una lluçanenca a les eleccions de l’ANC

Aquest dissabte 17 de març, Marisa Martínez Olivera, veïna del poble de Santa Eulàlia de Puig-oriol, es presenta a les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana.

Activista des dels 17 anys, pertany a diverses associacions que promouen i treballen per a la cultura i  l’autodeterminació catalanes, com la pròpia ANC, Òmnium Cultural, Lluçà Decideix o la iniciativa #cada11decadames.

F:
F: ANC

A les portes de la prejubilació com a cap de serveis d’obres d’un municipi metropolità de gran població, per la Marisa ha arribat l’hora d’anar un pas més enllà i si és escollida, treballarà més activament per assolir la República des del seu nou càrrec a l’ANC.

El programa d’actuació que proposa Martínez posa especial atenció a  l’acció exterior, per la qual caldria buscar persones rellevants que facin “acció proactiva” a l’estranger, i proposa l’asssumpció de les tasques de DIPLOCAT (desactivat per l’article 155) per part de l’Assemblea. També posa èmfasi en l’agilitat i l’acció a les xarxes socials, així com la possibilitat d’emprendre més accions transversals  conjuntament amb altres grups, com el CDR

Podeu consultar el seu programa complet al següent enllaç:

https://assemblea.cat/?q=2018-curriculum/226905

Entrada similar